Известие

Collapse
No announcement yet.

СМЯНА ДЖАНТИ/Летни-Зимни/

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщение
    Е не върви за кола дето струва 2000лв да сложим джанти за 1000лв., ако ме разбираш
    Е стига де, аз я взех за 4500
    П.П
    Ти като остаряваш продължаваш ли да си купуваш нови обувки или износваш старите понеже почваш да не "струваш"
    Също има и такива дето слагат на тази кола и музика за 1000+лева но пак казвам,
    хайде да не изместваме темата моля !Колко струва колата колко не има раздел продава купува
    Last edited by eproHD; d.m.y г., 16:32.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
    sigpic

Comment

Спиидлайн от този модел 17ки е хубав...16ти размер грознее.Колегата кара по нормални пътища предполагам и няма да има проблем.Твърдо съм за два комплекта джанти с гуми.Иначе ще ми омръзнат джантите два пъти по-бързо,поне на мен.

Новите които си избрал са чук....взимай ги,щом имаш възможност.
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Не знам, какво се дърляте. Зимата с 17-ки, не е зле. А и ако гледаме книжката, там дават 215/45/17 и 205/55/16. Аз в момента съм с 205/50/17 като компромисен вариант. Малко кофти возия и се съобразявам от къде минавам и с каква скорост. Да сложа 16 джанта, гумата ще е 195/55/16 файда никаква. Само малко по-малък разход, може би литър. Ама аз съм с газ, та ми е през...

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
          Ти като остаряваш продължаваш ли да си купуваш нови обувки или износваш старите понеже почваш да не "струваш"

Е с това сравнение изби рибата.

Спирам със спама за дилемата ти!
          Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Обмислям абсолютно същия проект, така че одобрявам с 2 ръце идеята ти.
            Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
            GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)

Comment

Working...
            X